Márton Autószerviz

A Márton Autószerviz gondoskodik az Önök kényelméért.Cégünk sikeresen kialakított egy tágas ügyfélvárót, hogy az autójavítás ne csak kényelmetlen nyűg legyen hanem ügyfeleink a lehető legkényelmesebb környezetben éljék át az autószervizelést.

Mivel számos vidéki ügyfelünk van akiknek nehezen megoldható a hazajutás és a szervizelés is csak rövid időt vesz igénybe, Ők kitudják használni a Márton Autószerviz ügyfélvárója által nyújtott kényelmi szolgáltatásokat.
Szervizünk gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, télen kellemes meleg van, nyáron pedig klímatizált a helységünk, hogy a nyári kánikula elviselhetőbb legyen.
Cégünknél bankkártyás fizetési lehetőség is biztosított.
Az ügyfélvárónkban ingyenes WI-FI is van, hogy a várakozási idő kellemesebben teljen, persze gondoltunk azokra is akik nem szeretnének internetezni, számukra számos olvasni való van, különböző újságok és magazinok.Természetesen kávé és más innivalók is biztosítottak.

Amennyiben nem szeretne várakozni vagy a javítási idő túl hosszúra nyúlik, úgy lehetőség van különböző kategóriájú autóink közül bérelni is.Tekintse meg bérautóinkat.