Miért is fontos számunkra az autódiagnosztika?

Napjainkban a gépjárművek tele vannak elektronikus rendszerekkel és alkatrészekkel,ezért már a hibák feltárásánal is nélkülözhetetlen, a nagy tudással rendelkező diagnosztikai műszerek,hisz ezek segítségével sokkal gyorsabban és sokkal pontosabban meg lehete állapítani a hibák eredetét.
Cégünk folyamatosan növeli diagnoszikai műszereinek számát,folyamatosan frissíti őket,hogy napra készek legyünk és ezáltal csökkentsük a javítás időtartamát, és elkerüljük a felesleges alkatrészek cseréjét vagyis,hogy sok pénzt tudjunk spórolni ügyfeleinknek.

Minden computerrel szerelt gépjármű rendelkezik hibajelző „MIL” lámpával. Legtöbb esetben sárgán világít, ha a számítógép valamilyen hibát észlel. Jól látható helyen, a műszerfal közepén helyezkedik el.
Ha ezt a jelzést folyamatosan látja világítani, akkor valami nem működik megfelelően az autóban.
Ennek a hibának a megállapításához diagnosztikai műszerre van szükség. Műszer segítségével kiolvasható a vezérlőegység hibatárolója. Fontos megjegyezni, hogy a motor mellett még számom más vezérlőegységet is ki lehet olvasni ilyen például:
az ABS, Légzsák, Autómata váltó, Rádió, Világítás, Klíma, Keréknyomás szenzor.
A mai modern számítógépekkel felszerelt járművek javításához számos korszerű gyári és gyári szintű diagnosztikai eszközökre van szükség.Szervizünkben vállaljuk a gépjárművek:

Márton Autószervízhibatároló olvasás-törlését
Márton Autószervízadatblokk olvasását
Márton Autószervízszerviz/inspekció nullázását
Márton AutószervízECU-és más vezérlőegység kódolását
Márton Autószervízalapbeállítását
Márton Autószervízbeavatkozó-tesztetA hiba megállapítása, diagnosztika után szükség van szakszerű javításra is. Válassza a Márton Autószerviz csapatát.