Márton Autószerviz

Cégünk a legtöbb Magyarországon működő biztosító társasággal szerződéses kapcsolatban áll, így minden kárrendezési igénnyel hozzánk forduló ügyfelünk érdekét képviselni tudjuk.
Amennyiben gépkocsiját nálunk kívánja javíttatni, megkíméljük Önt a biztosítóknál előforduló sorban állástól. Teljes körű biztosítási kárrendezési ügyintézést vállalunk.

Elég egy rossz mozdulat, és autója féltve óvott fényezésén máris megjelenhet egy kellemetlen karcolás, horzsolás. Mit szólna egy gyors, takarékos megoldáshoz?

Magasan képzett autófényező és lakatos kollégáink mindig törekednek a tökéletességre, hogy autója visszanyerje eredeti szép állapotát, emellett mindezt a lehető leghatékonyabban próbáljuk megoldani, hogy ön minél előbb vissza kaphassa gépjárművét.. Rövid határidőkkel, minőségi szolgáltatással állunk Kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Szakszerű karosszériafényezést csak fényezőfülkével rendelkező műhelyek képesek előállítani. A fényezés során előforduló színproblémákat számítógépes festékkeveréssel és úgynevezett Color Test-el lehet korrigálni. A fedőbevonat szárítása után az átadás előtt következik a polírozás ami a fényezés közben előforduló kisebb hibák kijavítását szolgálja, illetve a kifogástalan és igényes esztétikai hatást biztosítja.

Karosszéria javítás

Celete típusú professzionális húzató padunk lehetővé teszi a gépjárművek karosszériájának milliméter pontos korrekcióját, beállítását.

Műhelyünkben spotterrel is rendelkezünk, mellyel a karosszéria szétvágása nélkül tüntethetők el a horpadások, benyomódások.

Vállaljuk továbbá kisebb-nagyobb sérülések, horzsolások javítását, korrodált elemek cseréjét, korrekcióját.

Amennyiben kárát nem biztosító rendezi, és kénytelen a javítás árát saját erőből finanszírozni, a legjobb ajánlatot készítjük el az Ön számára. Figyelembe vesszük az ügyfél igényeit, lehetőségeit. Ezek alapján választhat hogy gyári, után gyártott vagy bontott alkatrészekből javíttatja gépjárművét.

Fényezés

A fényezés modern technológiával rendelkező hőkamrában történik, számítógépes színkeveréssel, mely biztosítja a gépjárművek tökéletes gyári színének visszaállítását. Kiváló fényezőkamránk gondoskodik arról, hogy az Ön autója a szó valódi értelmében újjászülessen. Hiszen gondoljon csak bele, hogy az autó valódi szépségét a fényezés minősége, és eloszlatása határozza meg. Hőkamránkban a festést követően gondosan ügyelünk az Ön autójára.