Rólunk

Cégünket, a Márton Autószerviz Kft.-t, Márton Károly alapította, aki már 33 éve dolgozik autószerelőként és 1998 óta saját vállalkozását működteti. Műhelyünk 2007-ben épült és Dombóváron a Köztársaság utca 17/B szám alatt található.

Tevékenységünk innovatív. Műhelyünk gépparkját folyamatosan bővítjük. Felszereltségét tekintve rendelkezik a legmodernebb szerviztechnikai berendezésekkel, melyek szükségesek ahhoz, hogy ügyfeleink részére komplex szolgáltatást nyújthassunk.

A professzionális autódiagnosztikai készülékek, célszerszámok, egyéb szerszámok és a befektetett tudás segítségével képesek vagyunk olyan beavatkozásokat megtenni, melyeket eddig csak a márkaszervizekben tudtak véghez vinni. Következetes megvalósítással versenytársaivá tudtunk válni a márkaszervizeknek.

Szervizünkben ipari tanulók is dolgoznak tanulószerződéssel. Hosszú távú céljaim között szerepel, hogy saját nevelésű fiatalokkal biztosítsam vállalkozásom humán kapacitását.

Családi vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy megbízható, alapos munkát adjunk ki kezünkből. Talán ez is hozzájárul, hogy a sok éves szolgáltatói tevékenység során visszatérő partnerkapcsolatot alakítottam ki az ügyfélkörömmel, és az összes biztosító társasággal kapcsolatban állunk.

Reméljük, a meglévő, elégedett, visszatérő ügyfélkörre a következő években is számíthatunk.

Mottónk: "Úgy állunk az Ön autójához, mintha az a sajátunk volna."Márton Károly
Tulajdonos